Dopravná nehoda v seneckom okrese

17.04.2013 Senica

Bernolákovo ( KR PZ Bratislava) Z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody na starej seneckej ceste v obci
Bernolákovo pri čerpacej stanici je uvedený úsek neprejazdný v oboch smeroch.
Vodičov smerujúcich uvedeným úsekom preto vyzývame, aby rešpektovali pokyny polície, ktorá na mieste odkláňa dopravu na priľahlé komunikácie. O dopravnej nehode budeme bližšie informovať hneď ako to bude možné.
Popis dopravnej nehody:
Dnes v čase približne o 06.50 h sa stala na ceste I. triedy medzi obcami Bernolákovo a Veľký Biel dopravná nehoda. Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bolo, že 35 ročný vodič nákladného motorového vozidla továrenskej značky Mercedes neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam v dôsledku čoho dostal šmyk a narazil do dvoch
osobných motorových vozidiel továrenských značiek Seat a Ford. V snahe vyhnúť sa kolíznej situácii skončilo ďalšie osobné motorové vozidlo továrenskej značky Opel mimo vozovky. Pri dopravnej nehode sa ľahko zranili tri osoby. Škoda na motorových vozidlách bola predbežne vyčíslená na 10.500,-€. Vodiči motorových vozidiel boli na mieste dopravnej nehody podrobený dychovej skúške – všetky s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.
Autor: František Peczár
 

Vyberte región